fbpx

Onze school is in de zomervakantie geopend voor inschrijvingen op elke weekdag van 1 tem 5 juli en 16 tem 31 augustus, telkens doorlopend van 9u00 tot 17u00. U bent van harte welkom voor een rondleiding, info over alle studierichtingen én om in te schrijven.

OF u kunt ONLINE INSCHRIJVEN via het formulier onderaan deze pagina. Wij sturen u dan zo snel als mogelijk een bevestiging van de inschrijving terug.


Ontdek onze eerste graad A-stroom en B-stroom én onze unieke studierichtingen TSO LO-Sport, BSO Verzorging, TSO en BSO Hout en TSO en BSO Elektriciteit!

Wist je dat we heel wat nieuwe studiejaren gestart zijn vanaf dit schooljaar 2020-2021: 2A Sport, 2B Sport (met uitbouw naar gloednieuwe studierichting BSO Sport en Beweging), 7B Interieurbouwer Duaal, 7B Elektrotechnicus Duaal en 7B Thuis- en bejaardenzorg: zorgkundige.

In schooljaar 2021-2022 beginnen we ook met het derde jaar BSO Beweging en Sport!

Op woensdag 30 juni 2021 in de namiddag en vooravond is er een infonamiddag gepland. Het is momenteel nog afwachten of en in welke vorm deze kan doorgaan, gezien de Corona-crisis.

Online inschrijven kan altijd via het contactformulier onderaan deze pagina.

Wilt u vooraf de school even ontdekken, dat kan via onze schoolfilm. Check ze hieronder:

Inschrijven?

Mail naar directeur@atlas-atheneum.be of bel 059/278944. We maken dan een afspraak op school om de inschrijving te doen. Of kom rechtstreeks naar de school.

In ieder geval is de inschrijving pas definitief als de nodige formulieren op de school ondertekend zijn.

De school is open voor inschrijvingen:

Elke schooldag tijdens de schooluren: van 8.55 tot 12.30 en van 13.20 tot 16.50 uur; op woensdag enkel de voormiddag
In de grote vakantie van 1 tem 5 juli en van 16 tem 31 augustus 2021 op elke werkdag van 9u tot 17u.

Wenst u uw dochter of zoon in te schrijven, dat kan via het online-formulier hieronder. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Alvast bedankt voor het vertrouwen in onze school!

  • DD slash MM slash JJJJ

Laatste nieuws