fbpx

Leerlingen zesde verzorging op buitenlandse stage
28 maart 2014Op 28 maart vertrok 6 BV op buitenlandse stage naar Valmeinier.  Ze zorgden voor de animatie van kinderen tussen 0 en 6 jaar oud. Ze speelden spelletjes, deden dansjes en knutselden er op los. Het was een erg leerrijke stage en ze deden het voortreffelijk!!! ’s Avonds namen ze ook de schoentjesdienst voor hun rekening. Ze zorgden dus de hele dag voor de allerkleinsten.

De ouders van de kindjes waren erg tevreden over de opvang. Ze lieten hun kind met een gerust hart bij hen in de clubjes. Ze konden ook dagelijks foto’s bekijken op de facebookpagina “Buitenlandse stage Valmeinier”.  De leerlingen werden begeleid door de leerkracht opvoedkunde Mevr. Decaestecker en de leerkracht Lo expressie Mevr. Vandenbossche. Ze hadden op school alles prima voorbereid waardoor de activiteiten ter plaatse erg vlot verliepen. Ze leverden een prestatie om trots op te zijn!!!

Op 6 april in alle vroegte kwamen ze terug aan in Oostende. Heel erg vermoeid maar meer dan voldaan!!! Fantastisch gedaan meisjes!!!