fbpx

Onze school wil zorg dragen voor iedereen die er school loopt.

We werken aan socio-emotionele begeleiding. We hebben gedreven mensen in het team die instaan voor leerlingenbegeleiding. We werken intensief samen met het ondersteuningsnetwerk voor leerlingen met bijzondere noden en met het CLB (centrum voor leerlingenbegeleiding).  Dit doen we om problemen zo gauw mogelijk te onderkennen en zo goed mogelijk op te lossen.

Sedert het M-decreet komen ook naar Atlas meer leerlingen met bijzondere behoeften. Ben jij daar één van, laat dit reeds bij inschrijving weten. Wij pogen zoveel mogelijk de school en de lessen aan jou aan te passen, zonder het gewone schoolleven te bezwaren. Heb je leesmoeilijkheden, dan zetten we de software ‘Alinea’ in waardoor je makkelijker met teksten kunt werken.

Elke vakleraar voorziet studietips: hoe studeer je dat vak het beste? Wie meer studie-ondersteuning nodig heeft, vraagt dat aan. We kunnen dit op school gedeeltelijk opvangen.

We willen een school zijn waar iedereen zich goed voelt. Leren kun je maar goed, als je je ook goed in je vel voelt. Daar werken wij aan.

Laatste nieuws

Leerling uit afdeling hout maakt buitensauna!
Lees meer...